show sidebar & content

Volg je trein voortaan in realtime via TRAVIC

10 dec 2014 / in Regionieuws

Wil je weten of je de trein naar Groningen nog kunt halen? Je kunt nu online meekijken waar de trein zich bevindt en hoe snel hij jouw kant op komt. Op de website TRAVIC kun je voortaan in realtime de trein zien rijden. Je kunt zelfs zien hoe hard hij rijdt en hoeveel vertraging hij heeft. Ook bussen, trams en metro’s zijn realtime te volgen op de website. Al het openbaar vervoer zie je in de vorm van stipjes over een plattegrond bewegen. Als je op een stipje klikt verschijnt er meer informatie, zoals tussenstops, verwachtte aankomsttijd en vertraging. TRAVIC is gemaakt door de universiteit van Freiburg en het Duitse bedrijf GeOps. Ze verzamelden zoveel mogelijk openbare dienstregelingen. Een tracker houdt vervolgens de vervoersschema’s met plaatsen en coördinaten van de vervoersbedrijven in de gaten.

Volg je trein voortaan in realtime via TRAVIC

Volg je trein voortaan in realtime via TRAVIC