show sidebar & content

Eerste trein naar Malmö vertrekt op 28 januari 2015

09 jan 2015 / in Regionieuws

De eerste trein van de nieuwe goederenlijn tussen Coevorden en Malmö vertrekt op 28 januari om 17.00 uur vanaf de EuroTerminal op Coevorden-Heege. Dat gaat gepaard met enig feestelijk vertoon. De trein wordt in Zweden opgevangen door een groep Noordelijke en Zweedse ondernemers die de gelegenheid aangrijpen om elkaar in Zweden beter te leren kennen en contacten aan te knopen of te verstevigen. Malmö moet zich voor Coevorden ontwikkelen tot een knooppunt naar andere delen van Scandinavië en naar de regio Örebro in Midden-Zweden. De trein rijdt binnen een dag vanaf Coevorden-Heege, via Bad Bentheim, Flensburg, Kopenhagen en de Öresundbrug naar de Zuid-Zweedse havenstad Malmö.

Eerste trein naar Malmö vertrekt op 28 januari 2015

Eerste trein naar Malmö vertrekt op 28 januari 2015